6 tools om het niveau van jouw videocampagne op te tillen

Mediahuis Connect zet in op sterke video-advertising formaten, waarbij innovatie en relevantie hand in hand gaan. Naast impactvolle vaste formaten zoals pre- en post-roll of in-content banners, creëert onze interne videoredactie ook videocontent, exclusief voor onze nieuwssites en de sites van Vier.be en Vijf.be én helemaal op maat van de adverteerder. Ontdek onze 6 tools die het niveau van jouw videocampagne optillen.

Vandaag al kijkt 80% van alle Belgische surfers naar online videocontent. Nieuwssites zijn hierbij met meer dan helft van alle videoconsumptie, het tweede grootste platform. Vanuit deze markttrends en een gezonde digitale ambitie zet Mediahuis Connect in op sterke video-advertising formaten. Innovatie en relevantie gaan hierbij hand in hand.

Samen met partner SBS Belgium, bieden wij het grootste lokale video-aanbod aan, goed voor een totaal vermarktbaar volume van meer dan 40 miljoen advertising views per maand. Naast impactvolle vaste formaten zoals pre- en post-roll of in-content banners, creëert onze interne videoredactie ook videocontent, exclusief voor onze nieuwssites en de sites van Vier.be en Vijf.be én helemaal op maat van de adverteerder.

Mediahuis Connect brengt je 6 tools om het niveau van jouw videocampagne op te tillen.