Black Friday acties voor regionale adverteerders

Vrijdag 24 november is het Black Friday. Weer een hype die uit Amerika is overgevlogen zeg je? Ja zeker, maar wel eentje die voor jou als adverteerder opportuniteiten schept. Zoals adverteren aan sterk verlaagde tarieven.

Over het ontstaan van Black Friday bestaan verschillende theorieën. Feit is dat Black Friday momenteel dé dag bij uitstek is in de VS om producten aan te gekke prijzen aan te kopen.  Ook in België was Black Friday vorig jaar een ongekend succes. Het werd zelfs een drukkere dag voor handelaars dan 21 december. Traditiegetrouw DE dag waarop alle Belgen massaal de winkels bestormen voor de laatste kerstaankopen.

Helemaal in de lijn met de Black Friday gedachte hebben wij voor jou enkele zeer aantrekkelijk Black Friday acties uitgewerkt. Offers you can't refuse zeg maar. Een uitgebreid online aanbod en een printaanbod op maat van Het Belang van Limburg adverteerders. Uiteraard geldt voor onze andere print nieuwsmerken de standaard top topical korting.

Ontdek HIER het Black Friday offer van Het Belang van Limburg.  
Voor het aanbod van onze andere nieuwsmerken en de specifieke Black Friday online actie, neem je best contact op met je account manager. Hier vind je de contactgegevens.

Lees ook dit artikel dat vorig jaar in Het Nieuwsblad verscheen rond Black Friday.