Regionale zomerpromo's 2017

Tijdens de zomermaanden kan je als regionale adverteerder genieten van verschillende kortingen voor zowel je print als online advertenties. We zetten onze promo's hieronder even op een rijtje.

PRINT
in de kranten
in Jet
in de Soldenkrant (HBvL)

ONLINE
video
display


Print

in de kranten

Wil je in de maanden juli of augustus adverteren in Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg of De Standaard dan kan je genieten van de '+-acties''.

  • Kies je voor de '2 + 1' actie, dan betaal je twee verschijningen en krijg je de derde gratis (2 + 1 gratis)
     
  • kies je liever voor de '3 + 3' actie, dan betaal je voor drie verschijningen en krijg je er drie gratis bovenop! (3 + 3 gratis)
     

in Jet
voor nieuwe klanten heeft Jet, hét huis-aan-huis blad van Mediahuis Connect twee voordeeltarieven,
nl.: Sunshine en Sunshine Plus.
Wie als nieuwe klant beslist in Jet van 21 juni en/of 23 augustus te adverteren kan rekenen op een groter formaat tegen een lager tarief.
Sunshine Plus biedt 1/1e pagina aan voor de prijs van 1/2e pagina en voor de Sunshine-formule betaal je de prijs van 1/4e pagina maar verschijnt je advertentie op een 1/2e pagina.

in de Soldenkrant
op 1 juli verschijnt de Soldenkrant als tête-bêche bij het Het Belang van Limburg. Die dag kan je jouw soldenacties aan echte soldenprijzen in de kijker zetten in de grootste krant van Limburg. 

 

Online

Video
Omdat video-advertising een extra dimensie toevoegt aan jouw marketingcampagne en we bij Mediahuis Connect 200% geloven in dit advertentiemedium ontvang je deze zomer bij het boeken van een videocampagne 25% meer views voor dezelfde prijs.

In het blogbericht ‘Aan de slag met video advertising’ (lees hier) tonen we je alvast de weg in het kluwen van het technische jargon en metrics rond 'video advertising'

Display
Nog niet helemaal vertrouwd met video-advertising, maar wel overtuigd van het nut en de voordelen van online adverteren? Dan zijn er volgende zomerpromoties wanneer je voor een displaycampagne kiest op één van onze nieuwssites (gva.be, hbvl.be, hnb.be, ds.be):

  • Gemeentepagina’s (CPW) -25%
  • Run of site regio targeting (CPM) +50% vertoningen
  • Homepage regio targeting (CPD) 1+1 dag gratis
  • Homepage (CPD) 1+1 dag gratis

 

Voor de specifieke voorwaarden van elke promo verwijzen we je graag naar je vertrouwde contactpersoon bij Mediahuis Connect (klik hier voor de contactgegevens) of contacteer ons via advlimburg@mediahuis.be / advregionaal@mediahuis.be .

Onze algemene tarieven vind je hier.

*tëte-bêche = De achtercover van de krant of magazine en een aantal binnenpagina's worden omgekeerd (ondersteboven) gedrukt. Op deze manier lijkt het een aparte krant of apart magazine