Gezondheid.be/PassionSanté.be absolute marktleider.

Gezondheid.be/PassionSanté.be, de grootste gezondheidssite van België, blijft een sterk resultaat neerzetten. In januari van dit jaar telde de site 1.392.894 unieke browsers (+28% t.o.v. januari 2015), goed zo’n 670.000 unieke bezoekers via desktop, tablet en smartphone. Hiermee is Gezondheid.be/PassionSanté.be nationaal absolute marktleider.

Vooral het aantal unieke bezoekers via smartphone kent een sterke stijging: van 98.044 in januari 2015 naar 160.396 in januari van dit jaar ofwel een stijging van maar liefst 64%.

Annelies Vankersschaever, Manager Gezondheid-PassionSanté: “Toen we in mei 2015 de site helemaal vernieuwden, werd omwille van het toenemend belang van mobile, extra aandacht besteed aan de mobiele gebruikservaring. Naast vormgeving en structuur wijzigde ook de onderliggende technologie waardoor de site vandaag niet alleen via desktop maar ook mobiel uiterst gebruiksvriendelijk en makkelijk doorzoekbaar is.”

Als marktleider onder de Belgische gezondheidssites brengt Gezondheid.be/ PassionSanté.be haar bezoekers kwalitatieve en toegankelijke informatie rond alle mogelijke gezondheidsaspecten. Het redactieteam, bijgestaan door verschillende vakspecialisten, zorgt elke maand voor zowat 100 nieuwe artikels per taal, aangevuld met uitgebreide dossiers wat de nieuws- en relevantie van de site bijzonder hoog houdt.

“Mensen die op zoek zijn naar antwoorden binnen een context van gezondheid of ziekte, bezoeken actief onze sites. De relevantie en betrouwbaarheid van de content speelt hier een belangrijke rol. Men noemt ons niet voor niets de Bijbel van de gezondheid”, aldus Annelies Vankersschaever.

Bronnen:Google Analytics, CIM Internet januari 2015 – januari 2016, totaal maandbereik 18+