Gazet van Antwerpen ontvangt BEA Award

Op 20 april heeft Gazet van Antwerpen een bronzen award gewonnen in ICC Gent, waar de 19e uitreikingsceremonie van de Benelux Event Awards werd gehouden. 

 

Na De Standaard (Het Grootste Licht) is dit de tweede maal dat Mediahuis erin slaagt een BEA Award in de wacht te slepen. Niet toevallig werden de beide prijsbeesten samen met het Antwerpse agentschap CityCubes uitgewerkt.

Gazet van Antwerpen is als icoon niet weg te denken in Antwerpen stad en provincie. Vorig jaar vierde Gazet van Antwerpen haar 125e verjaardag met een heus pop-up café naast de Antwerpse Opera. Eén maand lang was het Kaffee gratis toegankelijk. Meer dan 8.000 bezoekers beleefden er de ‘toekomst van Antwerpen’ via optredens, comedy, TDEX Talks, debat, futuristische technologieën en er werd zelfs een bier op maat gebrouwen: Bier van A! Door de abonnees prompt als favoriete bier verkozen.     

Met Kaffee van Antwerpen heeft Gazet van Antwerpen zich weten te onderscheiden. Door op een moderne manier te communiceren met haar ‘klanten’ werd er aangetoond de aanjager van het maatschappelijk debat te zijn.  Een belangrijke rol, want engagement is meer dan ooit gevraagd als je wil laten zien dat je dichtbij de leefwereld van de lezer staat en begrijpt wat er speelt. Gazet van Antwerpen is klaar om die rol onverminderd en met erg veel goesting op te nemen naar de volgende decennia toe.