Make-over voor digitale editie van De Standaard

Vanaf vandaag kan je kennis maken met de vernieuwde digitale editie van De Standaard. De krantenapp is beschikbaar via desktop, smartphone en tablet en zal de digitale versie van de dagelijkse krant en haar bijlagen aanbieden. Het bestaande avondmagazine

De vernieuwde leesweergave maakt het voor de nieuwsconsument nog makkelijker om snel artikels te scannen en vervolgens rustig te lezen wat hem interesseert. Zo kan De Standaard-lezer zijn krant lezen via de digitale weergave van de gedrukte krant of kiezen voor de vernieuwde mobile-proof kolomweergave. Deze laatste maakt het mogelijk om door de afzonderlijke krantenkolommen te swipen, een artikel naar keuze te selecteren en er vervolgens via de detailweergave dieper in te duiken. Advertenties in de gedrukte krant worden automatisch doorgeplaatst.

Volgens het principe van de ‘salontafel’ biedt het beginscherm van de vernieuwde krantenapp lezers voortaan ook een overzicht van de vorige edities en hun bijlagen. Ook  commerciële en partnerbijlagen zijn binnen dit archief beschikbaar wat de levensduur van deze boodschappen aanzienlijk verlengt.

Ga dus zeker even langs de digitale krantenkiosk en duik in onze vernieuwde dS krantenapp.