Mediahuis en Vlaanderens bekendste stylist Jani Kazaltzis slaan vanaf 1 juni de handen in elkaar.

Mediahuis en Vlaanderens bekendste stylist Jani Kazaltzis slaan vanaf 1 juni de handen in elkaar. Vanaf dan zal Mediahuis instaan voor het inhoudelijke aspect en de verdere groei van het online ‘feel good’ content platform “JaniTV”. Bovendien zal Jani, naast zijn VIER- en VIJF-programma’s, exclusief voor Mediahuis en haar titels, digitale video formats gaan ontwikkelen.
 

 

 

JaniTV kreeg een make-over en ziet er beter uit dan ooit.

JaniTV.be, het online content platform van Vlaanderens bekendste stylist Jani Kazaltzis, onderging zopas een volledige restyling. Naast een nieuwe look kreeg  JaniTV ook inhoudelijk een make-over.  Mediahuis staat vanaf 1 juni in voor de inhoud en de verdere groei van JaniTV. Een vernieuwde redactie zorgt hierbij voor een optimale voeling met de actualiteit door elke dag nieuwe content aan te bieden, niet alleen via video maar ook via blogposts en een dagelijkse nieuwsbrief. Naast praktische styling tips en beauty tricks biedt het vernieuwde Jani TV ook ruimte voor een breder kader met onderwerpen als een evenwichtige levensstijl, gezond en lekker eten, interieur, maar ook Hollywood-nieuws.

Een aantal nieuwe (video) formats zijn alvast:

  • In de dressing, waar Jani samen met een BV de kleerkast induikt en op die manier te weten komt hoe belangrijk kleding voor hem of haar is.
  • Vraag het aan Jani, als het ware een verzoekformat met stylingvragen, beantwoord door Jani in een hapklaar filmpje.
  • Styling labs: praktische en inspirerende stylingtips die inspelen op de laatste trends en must-haves
  • What to hair: de laatste kapseltrends en vooral, hoe je er zelf mee aan de slag kan.
  • Make-up your mind: handige make-up tips en trends.
  • Nieuws uit Hollywood: een selectie van de belangrijkste internationale celebrity berichten.

Het partnership tussen Mediahuis en Jani gaat nog verder. Zo zal Jani exclusief (video)content aanmaken voor de Mediahuis titels.

Adverteren op JaniTV: nooit een “fashion faux pas”.

Mediahuis Connect neemt als regie de commercialisering van JaniTV.be voor haar rekening.

JaniTV spreekt een brede doelgroep aan. Via JaniTV plaats je jouw merk bovendien op een unieke manier in de schijnwerpers. Naast klassieke advertising, zijn er ook uitgebreide native advertising mogelijkheden zoals redactionele integraties, branded content video’s, … . Succesvolle storytelling dus die naadloos aansluit bij de doelgroep, helemaal op maat van jouw merk.

Zin in een voorsmaakje? Maak kennis met  het redactieteam van JaniTV en werp een blik achter de schermen van een Styling lab.

Voor meer informatie neem contact op met:

Peter Verrept

Business Development Manager Video


+32 490 56 54 73

Evelyn Degroote

Key Account Manager


+32 470 86 04 90