Regionale targeting

Jouw onderneming wil surfers van onze nieuwssites bereiken. Surfers uit een regio naar jouw keuze.
Dat kan via regionale targeting.

Surfers lezen graag nieuws uit hun eigen regio, maar even goed zijn ze geïnteresseerd in het laatste sportnieuws. Of overlopen ze bij gebrek aan tijd snel de topics op de homepagina. Met regionale targeting bereik je nu surfers uit regio's die voor jou belangrijk zijn en dit op elke pagina van onze nieuwssites. Dankzij heel gerichte targeting op basis van woonplaats kan je nu dus ook online zeer lokaal adverteren. Dit komt de relevantie van jouw boodschap ten goede!

Voor elk van de vier nieuwssites wordt er met een reeks van vastgelegde regio's gewerkt. Zo heeft bv. Nieuwsblad.be 35 regio’s, Gazet van Antwerpen 7 en Het Belang van Limburg 7 of 10 (afhankelijk van de gekozen formule). Eén van de 35 regio's van HNB.be kan voor jouw boodschap voldoende zijn, maar net zo goed kan je 1 van deze regio's combineren met een aangrenzende regio van bv. GVA.be, HBvL.be of met een volledige provincie via Standaard.be. Dit maakt het voor jou als adverteerder makkelijk om lokaal én doelgericht te adverteren.

Eens regio en nieuwssite van je keuze gevonden, kan je als regionale adverteerder nog bepalen op welk deel van de site je je boodschap wil laten zien. Dat kan zoals eerder gezegd over de hele site verspreid, maar net zo goed kan je enkel voor de homepagina kiezen! Het specifieke homepage product is een perfecte campagne booster en zorgt ervoor dat je gedurende 1 dag  met een groot formaat zeer vaak getoond wordt.

Voor welke formule van regionale targeting je ook kiest, de prijzen zijn steeds gebaseerd op een vast aantal vertoningen.  Een tarifering die online adverteren voor iedereen bereikbaar maakt!

Meer weten over regionale targeting?

  • Lees hier wat Nicolas De Winter, product manager Digital Regio bij Mediahuis Connect over regionale targeting te vertellen heeft
  • Bekijk de animatievideo hieronder
    of
  • Contacteer je account manager.

We hebben de data waarover we beschikken voor ons laten werken.

Lees meer