Reistips.be: nieuw inspiratieplatform voor reizigers

“Reistips.be zit boordevol inspirerende reisverhalen, gevoed door een interactieve community, gestimuleerd door goodies en waar adverteerders op een natuurlijke manier geïntegreerd worden via native content."


Reistips.be is een gloednieuwe website waar de surfers inspiratie kunnen opdoen voor hun volgende reis. Het is een interactieve community waar reizigers met elkaar in contact kunnen komen, kunnen reageren op berichten en elkaar tips & tricks geven voor hun volgende bestemming. Dit alles onder het allesziende oog van onze communitymanager, die naast het schrijven van reisnieuws ook het reilen en zeilen van de website in de gaten houdt. De bloggers kunnen punten sparen om deze in te ruilen voor toffe goodies – denk maar aan een citytrip of wellness bon.

Wat kunnen wij hiermee?

Welke opportuniteit ligt er bij deze website voor jullie? Als bedrijf bereik je hier een zeer specifieke doelgroep: namelijk de reisliefhebbers. Heb je iets te vertellen aan mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun volgende reis? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via native content integratie is het mogelijk om jouw boodschap op een interessante manier naar de lezers te brengen. Onze community manager schrijft een reportage op basis van jouw doelstellingen en de interesses van de community. Daarnaast bieden wij ook verschillende bannering mogelijkheden. Of je kan een travel expert account aanvragen. Hiermee kan je reageren op vragen of verhalen van andere surfers, waarmee je jezelf naar voren brengt als expert ter zake. Het is heel belangrijk dat je dit account gebruikt om organisch advies te geven en vragen te beantwoorden.

Lijkt dit wel iets voor jou? Contacteer ons dan zeker voor meer informatie.