Voor deze collega’s heeft programmatic geen geheimen meer. Maak kennis met onze programmatic experts.

Programmatic buying is een van de belangrijkste groeimarkten binnen advertising. Met de oprichting van onze nieuwe afdeling ‘Digital & Product Development’ kunnen we nog sterker inspelen op de vragen uit de markt. Binnen deze nieuwe afdeling staat een dedicated team van 3 programmatic experts klaar om op al jouw vragen te antwoorden. Ik stel ze graag aan jou voor.

v.l.n.r. Sarah Goossens, Valérie Poncelet, Charlotte van Coevorden

v.l.n.r. Sarah Goossens, Valérie Poncelet, Charlotte van Coevorden

Charlotte van Coevorden, onze digital expert.
Charlotte is geen vreemde in de digitale wereld. Zij is Vice President bij IAB Belgium en kan bouwen op een jarenlange digital advertising-ervaring bij verschillende mediabedrijven.
Als Business Development Manager Digital stuurt zij het programmatic team aan en bouwt zij mee aan de lange termijnstrategie voor programmatic en digital advertising.

Het meest performante aanbod, daar zorgt Valérie Poncelet voor.
Als Programmatic en Yield Expert stuurt Valérie het prijsbeleid van het Mediahuis Connect programmatic aanbod.  Op basis van grondige analyses van markttrends en feedback uit de markt wordt dit aanbod regelmatig aangepast. Valérie zorgt voor de ontwikkeling en de groei van het aanbod en zet samen met onze leveranciers (Rubicon, SpotX, …) een zo gebruiksvriendelijk mogelijke programmatic omgeving op voor jou.

Voor advies en offertes ben je bij Sarah  Goossens aan het juiste adres.Sarah, Key Accountmanager Trading, is het eerste aanspreekpunt voor al onze programmatic klanten. Zij brengt de Mediahuis Connect expertise tot bij jou. Heb je concrete vragen over jouw programmatic strategie, weet je niet goed waar op letten of heb je interesse in ons aanbod? Sarah geeft je alle tools in handen om van jouw programmatic campagne een succes te maken.

Met dit sterk team staan wij jou met raad en daad bij voor, tijdens en na elke programmatic campagne. Aarzel zeker niet om hen te contacteren als je nog verdere vragen hebt.

Tot binnenkort!

Mark Daemen
Director Digital & Product Development


Charlotte van Coevorden

Head of Agency, Trading & Digital


+32 2 467 26 20