Auto & Lifestyle

Op 16 mei verschijnt er in de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen de bijlage auto & lifestyle. Een gevestigde waarde die jaarlijks de praktische gids blijft voor wie de auto een manier van leven is.
 

Deze pagina’s zijn uitneembaar en kunnen dus bijgehouden worden door onze lezers. De combinatie van interessante redactie, zoals tips voor op vakantie, met aantrekkelijke advertenties zorgen voor de ideale context om jouw garage hierin voor te stellen.

Waarom adverteren in de auto & lifestyle bijlage:

+ Dit verschijnt provinciaal. Je kan dus zelf kiezen in welke provincie je jouw garage wil naar voren brengen. Op deze manier heb je een zeer gericht en kwalitatief bereik.

+ adverteer je met een volle pagina? Dan zit er in de prijs een interstitial in de autoinfo app inbegrepen (www.autoinfoapp.be). Heb je zo'n groot formaat niet nodig? Dan kan je nog steeds genieten van de uitzonderlijke combinatieprijs van € 200 ipv € 500.

Contacteer ons zeker voor 1 mei voor professioneel advies op maat en indien je geïnteresseerd bent om jouw naamsbekendheid te verhogen bij onze lezers.