Native advertising

Consumenten willen verhalen waarmee ze zich verbonden voelen. En daarom is story telling zó cruciaal in een gezonde marketingaanpak. Presenteer je klanten een bedrijfsverhaal dat leest als een boek en je bent meteen op kruissnelheid. Simpel? Ja, als je weet hoe je een goed verhaal vertelt. Kies daarom voor Mediahuis Connect: onze story tellers weten hoe ze jouw boodschap verweven in de totaalbeleving van jouw prospect.

Journalistiek is objectief en reclame is wervend. Dat verschil staat als aan paal boven water. En dat blijft ook zo. Iedere lezer of kijker merkt heel duidelijk waar de journalist ophoudt en de copywriter start. Daarover maken en handhaven we superstrakke (vorm)eisen. Die staan glashelder beschreven in ons charter. Als bewijs dat we verwarring voorkomen. Want die staat goede communicatie in de weg. En daarvan wordt niemand echt vrolijk, toch? Meteen de reden om voor native advertising¬-experts te kiezen. Want het is een kunst om de verwachtingspatronen van elk lezerstype duurzaam, correct en efficiënt te beantwoorden.


Ontdek alle details in ons Native Charter. Zo weet je meteen hoe onze Content Connections- en Creative lab-experts slagen in hun missie: boodschappen via een totaalbeleving tot bij jouw doelgroep brengen mét respect voor de journalistieke objectiviteit van het specifieke nieuwsmedium.