Targeting

De juiste doelgroep bereiken is essentieel voor een geslaagde campagne. Hoe gerichter jouw targeting, hoe relevanter en lucratiever de reclameboodschappen voor jouw consumenten. Jij blij én je klant blij. Want die houdt van een echte connectie. Kies daarom voor de targeting mogelijkheden bij Mediahuis Connect om jouw merk of zaak te boosten.

Voor elke targeting-parameter hebben wij een bijbehorend kanaal. Dankzij de brede waaier aan print en digital. Past jouw boodschap binnen sport, auto’s, lifestyle, (ver)bouw of gezondheid? Er zit beslist een titel in onze portfolio die daarop inspeelt. Focus je op een brede of net een heel lokale afzetmarkt? Dankzij het IP-adres van je prospect krijgt hij of zij altijd de juiste boodschap.

Met respect voor privacy helpen we jouw klant via predictive targeting: we leren hem kennen door zijn surfgedrag op onze partnersites. Zo kan jij via onze merken gelijkaardige prospects targeten.Ga je bewust voor een koopkrachtige doelgroep? Dankzij wealth targeting selecteer je jouw doelgroep op basis van inkomen en regio.

Zelfs het moment waarop jouw boodschap verschijnt, is belangrijk. Vandaar dat we je helpen om dé combinatie tussen timeframe, channel en device te bepalen. Samen met onze partner garanderen we dat jouw boodschap op het juiste moment, in de juiste context voor de juiste klanten verschijnt.

Benieuwd naar al onze targeting mogelijkheden? Neem zeker een kijkje in onze tariefbrochures of neem contact op met een van onze sales medewerkers.