Video advertising

Veertig miljoen views per maand: dat moet je verdienen. En dat is precies wat Mediahuis Connect doet. Reserveer jouw portie van de beschikbare aandacht in het grootste lokale video-aanbod van België. Via de websites van De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, Vier en Vijf. Dé oplossing voor een maximaal bereik door jouw tv-advertising tegelijk te combineren met online video.

Met video kun je alle kanten op. Dat maakt het medium nu net zó aantrekkelijk. Vandaag al kijkt 80% van alle Belgische surfers naar online videocontent. Nieuwssites zijn hierbij met meer dan helft van alle videoconsumptie, het tweede grootste platform. Vanuit deze markttrends en een gezonde digitale ambitie zet Mediahuis Connect in op sterke video-advertising formaten. Innovatie en relevantie gaan hierbij hand in hand. 

Samen met vier.be en vijf.be, bieden wij het grootste lokale video-aanbod aan, goed voor een totaal vermarktbaar volume van meer dan 40 miljoen advertising views per maand. Naast impactvolle vaste formaten zoals pre- en post-roll of in-content banners, creëert onze interne videoredactie ook videocontent, exclusief voor onze nieuwssites en de sites vier.be en vijf.be én helemaal op maat van de adverteerder. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw videoboodschap nooit bij gevoelige content geplaatst wordt. Je video bereikt jouw doelgroep altijd in de juiste mindset.