Adverteren in De Standaard

De Standaard is de grootste kwaliteitskrant van Vlaanderen. De lezer krijgt een mix van nieuws, opinies en achtergronden — via het dS Weekblad over de dagelijkse krant en dS Avond, tot op de mobiele site. De Standaard is hét merk voor de jonge en hoogopgeleide opinionleader.

Kranten

De Standaard

Dé kwaliteitskrant van België met aangrijpende verhalen, verhelderende standpunten en verrassende beelden. Brengt het nieuws met meer diepgang en betekenis. De krant heeft naast een papieren, ook een sterke digitale versie via een tablet-app.

Immo - Auto - Travel - Varia.
In De Standaard vind je dagelijks het grootste aanbod van Vlaanderen. De rubriekadvertenties sluiten telkens mooi aan bij de redactionele thema’s. De overzichtelijke paginaopmaak doet jouw advertentie bij onze lezers goed opvallen.

Met een familiebericht in de krant wordt niemand vergeten, het is een laatste eerbetoon aan wie je liefhad. Onze krantentitels hebben een groot bereik in Vlaanderen en een lezerspubliek dat deze informatie enorm waardeert. De familieberichten behoren tot de meest gelezen pagina’s in onze kranten.


Magazines

De Standaard Magazine bericht over de goede kanten van het leven met kwaliteitsvolle reportages en regelmatige specials over mode, design, gastronomie en architectuur. Voor meer dan 300.000 lezers, de vaste lifestyle-afspraak tijdens het weekend.

Waar de krant stopt, gaat De Standaard Weekblad een stap verder. Het actualiteitenmagazine brengt elke week uitgediepte verhalen, spraakmakende interviews, uitgebreide reportages en snedige columns. 


Digitaal

Standaard.be is een kwalitatieve nieuwssite die in 'breaking news' uitmunt en een breed discussieforum voor actueel nieuws aanbiedt. Net zoals de krant, brengt de site nieuws, opinies en achtergronden

dS Avond, een digitale avondkrant met nieuws op maat van de (voor)avond: compact, visueel, licht verteerbaar en complementair aan De Standaard en standaard.be. De Standaard Avond is de vaste afspraak voor wie niets van het nieuws wil missen.