Adverteren in Het Belang van Limburg

Limburger, wereldburger. Het Belang van Limburg is een volledige krant met aandacht voor regionaal, nationaal en internationaal nieuws. De krant brengt alles met een unieke Limburgse twist. Dankzij deze unieke insteek bereikt Het Belang van Limburg maar liefst 85% van de krantenlezers in de provincie Limburg.

Kranten

Het Belang van Limburg brengt een volledige krant met aandacht voor regionaal, nationaal en internationaal nieuws, dit alles met een unieke Limburgse twist. De krant heeft naast een papieren, ook een sterke digitale versie via een tabletapp.

Met de unieke mix van regionaal, lokaal én nationaal nieuws, bereikt Het Belang van Limburg 85% van de Limburgse krantenlezers. Dat is wereldwijd ongezien.

De Familieberichten in Het Belang van Limburg behoren tot de meest gelezen pagina’s in de krant. Met een familiebericht in de krant wordt niemand vergeten, het is een laatste eerbetoon aan wie je liefhad. Onze krantentitels hebben een groot bereik in Vlaanderen en een lezerspubliek dat deze informatie enorm waardeert. De familieberichten behoren tot de meest gelezen pagina’s in onze kranten.

Immo - Auto - Travel - Varia.
In Het Belang van Limburg vind je dagelijks het grootste aanbod van Limburg. Op zaterdag in De Markt, het wekelijks consumenten-magazine van Het Belang van Limburg. De rubriekadvertenties sluiten telkens mooi aan bij de redactionele thema’s. De overzichtelijke paginaopmaak doet jouw advertentie bij onze lezers goed opvallen.


Magazines

Een wekelijks magazine voor de actieve Limburgse vrouw. Sjiek biedt unieke columns en stijlvolle reportages over lifestyle, mode, wonen en reizen. Zo is de lezer helemaal mee met de laatste hippe trends en nieuwtjes. “Sjiek is dat!”

Het wekelijkse sterren- en televisiemagazine Hallo brengt ontspanning met een mix van binnen-en buitenlands society nieuws en een televisieprogrammatie voor de hele week.

Het wekelijkse consumentenmagazine bij uitstek voor de Limburger, boordevol ontspannende, smaakvolle en eigentijdse onderwerpen, waaronder culinair, mode, kids, multimedia, wonen & tuin en reizen. Ook immo en auto & moto komen aan bod.


Digitaal

HBvL.be en Het Belang van Limburg zijn perfect complementair: headlines en nieuws on the go online, achtergrond en duiding in print. Daarmee is het de perfecte versterker van het lezerspubliek van Het Belang van Limburg en ongetwijfeld het sterkste Limburgse nieuwsmerk.