Adverteren in Jet

Jet is een gratis, tweewekelijks huis-aan-huisblad met echte magazine-allure. Het Limburgs blad ontstond in 1971 en oogstte al snel veel succes in de provincie. Jet is de tweewekelijkse afspraak voor al wie interesse heeft voor mode, beauty, wonen & interieur, culinair en Limburgse hotspots.

Waarom adverteren in Jet?

Jet is voor 372.905 Limburgers + Oost-Brabanders een vaste, tweewekelijkse afspraak, die gratis in hun brievenbus valt. De lezers van Jet houden van glitter & glamour en hebben interesse voor alles wat te maken heeft met mode, beauty, wonen & interieur en culinair. Jet trekt een ruim lezerspubliek verspreid over de verschillende leeftijdscategorieën.

Lezersprofiel

  • 57% vrouwen - 43% mannen
  • 95% VVA's

Oplage en bereik

  • 370.505 exemplaren
  • Bereik 2 op de 3 Limburgers

Bron: lezersonderzoek 2015

Al sinds het einde van de jaren '90 staan we met onze advertentie in Jet. Onze boetiek trekt klanten uit de hele provincie. Het grote verspreidingsgebied van Jet is voor ons dus een grote troef. Bovendien voerde Jet in 2015 een eigen onderzoek over het bereik van het blad en we vernamen dat Jet het meest gelezen gratis blad van Limburg is, dat aansluit bij onze doelgroep. Klanten willen iets moois, exclusiefs, ... en dat is ook de manier
waarop we adverteren. Met een mooie foto en een herkenbare lay-out. We vragen nieuwe klanten altijd hoe ze ons hebben leren kennen, en dan verwijzen ze vaak naar Jet.