Adverteren in L’Avenir

L'Avenir is een van de grootste, betaalde kranten in Franstalig België en de absolute nummer 1 in Namen en Luxemburg. De krant focust op kwaliteitsvolle berichtgeving over regionale, nationale en internationale gebeurtenissen. Zij behandelt de actualiteit met de nodige ernst, betrokkenheid en geloofwaardigheid. 

Kranten

Een van de grootste betaalde kranten in Franstalig België met kwaliteitsvolle berichtgeving over regionale, nationale en internationale gebeurtenissen. L’Avenir staat voor passie en precisie: volledige en diepgaande duiding zonder misleidende informatie of onnodige superlatieven. De krant heeft naast een papieren, ook een sterke digitale versie via een tabletapp.


Magazines

Een wekelijks Franstalig magazine met informerende en inspirerende artikelen over opvoeding, mode, decoratie, gezondheid en reizen. Deuzio is de vaste weekendafspraak in L’Avenir.


Digitaal

Lavenir.net is een van de meest bezochte nieuwssites in Wallonië en meteen ook de perfecte aanvulling van een onlinemediaplan met focus op de as Waals-Brabant, Namen en Luxemburg. Waar andere nieuwssites net minder goed scoren, blinkt L’Avenir.net uit.